Lier

Bibwedstrijd!

Wedstrijd Bibliotheek

Omdat wij geloven in een bib voor iedereen, en omdat lezen een feest is, lanceerde bibliotheek de Fé en Adriaan Van den Hoof op 19/4 een grote wedstrijd voor jong en oud!

Neem zeker een kijkje op volgende link voor een leuk filmpje van onze BibVIP Adriaan Van den Hoof

https://www.facebook.com/bibliotheek.lier/videos/1961130563907063/

 

Er zijn prijzen te winnen in 3 leeftijdscategorieën:

Voor de allerkleinsten van 0-6 jaar hebben we een mooie kleurplaat.

Ja kan hiermee een persoonlijke voorlezer aan huis winnen!  De bibliothecaris, een verteltante van de bib of misschien wel de burgemeester komt bij je thuis een verhaaltje vertellen voor het slapengaan èn brengt een cadeaupakket van de bib mee.

Ben je tussen 7 en 17? Bedenk dan je ideale bib en teken, knip & plak of wees origineel met Pinterest, Sketchup etc. en toon ons hoe jij de bib wil zien! Wij belonen de beste inzendingen met een super coole lezershooting samen met enkele vrienden tussen de boekenrekken. Voor 1 keer mag je rennen en roepen in de bib, dekking zoeken achter de infobalie, tussen de rekken en in onze tuinen. (En misschien speelt Adriaan VDH wel met jullie mee..?)

Wie ouder is dan 18 kan je deelnemen door een zin te maken met zoveel mogelijk fé-klanken. Bvb. café, féestelijk, etc. De beste inzending trakteren we op een half jaar lang bib-aan-huis voor het hele gezin. De Fé brengt je een paar pakketten propvol lees-, luister en kijkplezier, zorgvuldig uitgekozen door het bibteam op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. En natuurlijk wordt alles ook weer netjes opgehaald, nul kans op boetes dus.

Je kan een deelnameformulier vinden in de bibliotheek en op verschillende andere locaties in de stad. Breng je deelnameformulier binnen in de Fé vóór 31 mei en wie weet ben jij bij de gelukkigen.

Meer info kan je vinden in de bibliotheek zelf, op onze website http://bibliotheek.lier.be of via facebook http://www.facebook.com/bibliotheek.lier Veel succes!

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

De Buurderij

Elke maandag van 17.00 tot 18.30 uur heeft Buurderij Lier plaats in de bibliotheek. Ontdek dit duurzame initiatief en koop samen lekkers van boeren uit de streek! Lees verder

Gebruikersonderzoek 2018

Van februari tot juni loopt in 107 Vlaamse bibliotheken een grootschalig en wetenschappelijk gebruikersonderzoek voor openbare bibliotheken. Dit onderzoek wordt georganiseerd door VVBAD in samenwerking met de onderzoekgroep TOR van de VUB. Het peilt naar de tevredenheid, het aard van gebruik, zoekstrategieën, wensen enz. van de gebruiker van de bibliotheek. Wil jij ook graag mee de bibliotheek van de toekomst vormgeven en je mening geven? Surf dan gewoon naar www.bib2018.be Je kan fijne prijzen winnen! Lees verder

Sluitingsdagen 2018

OPGELET! Vrijdag 12 januari zijn we vanaf 15 uur gesloten! Ook de andere sluitingsdagen van 2018 staan op de website. Check ze hier: Lees verder
Meer nieuws