Lier

Gebruikersonderzoek 2018

De bibliotheek van Lier neemt deel aan een onderzoek dat navraag doet naar jouw mening, i.v.m. de tevredenheid over het aanbod en de dienstverlening in de bibliotheek, de manier waarop je van de bibliotheek gebruik maakt, de redenen waarom je de bibliotheek bezoekt, etc.

Om deel te nemen, surf je gewoon naar de webpagina http://www.bib2018.be

Het onderzoek wordt uitgevoerd door de Onderzoeksgroep TOR van de Vrije Universiteit Brussel en vindt tegelijkertijd plaats in 107 openbare bibliotheken in Vlaanderen en Brussel.

Op die manier kunnen de resultaten van de bibliotheek vergeleken worden met die van andere bibliotheken.

We zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om een vragenlijst in te vullen.

Het invullen van deze vragenlijst duurt een 20-tal minuten.

Jouw deelname is erg belangrijk; enkel op die manier komen we te weten wat je over de bibliotheek denkt en wat je wensen zijn.

De antwoorden die je geeft, worden volledig anoniem verwerkt, zoals de wet op de bescherming van de privacy dat voorschrijft.

Het onderzoek heeft geen enkele commerciële of politieke bedoeling, het is puur wetenschappelijk van aard.

Indien andere meerderjarige leden van uw gezin ook actieve gebruikers zijn van de bibliotheek, maar geen bericht over dit onderzoek ontvingen, mogen zij uiteraard ook deelnemen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

De Buurderij

Elke maandag van 17.00 tot 18.30 uur heeft Buurderij Lier plaats in de bibliotheek. Ontdek dit duurzame initiatief en koop samen lekkers van boeren uit de streek! Lees verder

Gebruikersonderzoek 2018

Van februari tot juni loopt in 107 Vlaamse bibliotheken een grootschalig en wetenschappelijk gebruikersonderzoek voor openbare bibliotheken. Dit onderzoek wordt georganiseerd door VVBAD in samenwerking met de onderzoekgroep TOR van de VUB. Het peilt naar de tevredenheid, het aard van gebruik, zoekstrategieën, wensen enz. van de gebruiker van de bibliotheek. Wil jij ook graag mee de bibliotheek van de toekomst vormgeven en je mening geven? Surf dan gewoon naar www.bib2018.be Je kan fijne prijzen winnen! Lees verder

Sluitingsdagen 2018

OPGELET! Vrijdag 12 januari zijn we vanaf 15 uur gesloten! Ook de andere sluitingsdagen van 2018 staan op de website. Check ze hier: Lees verder
Meer nieuws