Dvd
Engels

Famous in love. Seizoen 1

Bella Thorne (acteur), Charlie DePew (acteur), Carter Jenkins (acteur)
Studente Paige Townsen wordt uitgekozen om mee te spelen in een Hollywoodfilm. Het valt niet mee haar leven als ster te combineren met haar studie. Vanaf ca. 15 jaar.
Titel
Famous in love. Seizoen 1
Acteur
Bella Thorne Charlie DePew Carter Jenkins
Naar het werk van
Rebecca Serle
Taal
Engels
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2018
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2018
Speelduur
10 X 40 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Spaans, Noors, Fins, Deens, Zweeds, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888232514

Besprekingen

Amerikaanse dramaserie met in de hoofdrol Bella Thorne (Midnight sun; Keep watching). Studente Paige Townsen en haar vriendin doen voor de grap mee aan een auditie voor een grote Hollywoodfilm en uit de vele gegadigden wordt zij gekozen. Haar leven wordt ingewikkeld nu ze haar studie moet combineren met haar leven als ster. Ook moet ze uitvinden voor wie ze meer voelt: haar tegenspeler, hartenbreker Rainer Devon (Carter Jenkins) of haar studiegenoot Jake (Charlie De Pew). Melissa Camacho (commonsensemedia.org) geeft de serie 3 sterren. Zij noemt het een soapy serie, met veel drank, seks en glamour: ‘(…) Famous in Love spends most of its time showcasing the narcissistic behavior showbiz is known for. Nonetheless, some viewers will delight in the romanticized "Hollywood dream come true" narrative, even if it doesn't always lead to positive things. But despite all the bright lights, this series soon loses its luster.’ Tien afleveringen. Vanaf ca. 15 jaar.

Over Bella Thorne

Annabella Avery (Bella) Thorne (Pembroke Pines, 8 oktober 1997) is een Amerikaanse actrice, danseres, zangeres, model en schrijfster. Ze is een acteur met optredens in meer dan 20 films en televisieseries en meer dan 60 commercials, is ze vooral bekend voor haar rol als de ambitieuze jonge danser CeCe Jones in de originele Disney Channel-serie Shake It Up.

Levensloop

Bella Thorne is geboren op 8 oktober 1997 in Pembroke Pines, Florida. Zij is de jongste van de vier kinderen die allen ook acteur en model zijn. Thorne, die van Italiaanse, Cubaanse en Ierse afkomst is, sprak Spaans maar is dat verleerd.

Carrière

Thorne was voor het eerst te zien als een figurant die bij de zijlijn stond in de film Stuck on You uit 2003. Sindsdien was ze ook te zien in Jimmy Kimmel Live!, Entourage, The O.C. (als een jongere versie van Tay…Lees verder op Wikipedia