Game
Engels

Divinity : original sin II : definitive edition

Divinity : original sin II : definitive edition

Platform:
Genre:
Verken en ontdek de uitgebreide wereld van Rivellon alleen of met 3 andere spelers. Kruip in de huid van een vleesetende Elf, een keizerlijke Lizard of een Ondode die opgestaan is uit zijn graf. Zie hoe de wereld, de omgevingen en de personages in het spel reageren op wie je bent en welke ras je vertegenwoordigt.
Titel
Divinity : original sin II : definitive edition
Taal
Engels
Parallele titel
Divinity
Uitgever
Gent: Larian Studios, © 2018
1 blu-ray
Systeemvereisten
1-2 players, network players 2-4 Playstation®subscription required, 20 GB minimum, DualShock®4 vibration function, HD Video output 720p-1080i-1080p, PS4 remote play supported, PS4™Pro Enhanced
Aantekening
Game in het Engels, teksten in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Pools, Russisch
EAN
3391891999014

Besprekingen

Het verhaal van 'Divinity: Original Sin 2' begint op een schip, waar je als speler vastgehouden wordt. Al snel blijkt dat je je wapens en magische krachten moet inzetten om hordes orcs en andere wezens te verslaan. Je kan een keuze maken uit zes personages die je iedere keer kan verbeteren. De speler kan ook samen met vrienden spelen in de meespeelmodus. Harry Hol/Gamer.nl vindt de game fantastisch en geeft een 9,5 (van 10): ‘Het gevoel van vrijheid is perfect in balans met het uitstekend geschreven verhaal en de talloze zijmissies. (…) Divinity 2 weet op alle vlakken zijn voorganger voorbij te streven. Van de nog mooiere grafische stijl, tot de volledig gesproken dialogen en de veel verder uitgewerkte keuzes en quests, is dit een van de beste rpg’s die er bestaan.’ Een grootse klassieke roleplaying game, vol magie, turn-based gevechten en prachtige landschappen.