Dvd Engels

Bones. Seizoen 7

Emily Deschanel (acteur), David Boreanaz (acteur)

Bones. Seizoen 7

Emily Deschanel (acteur), David Boreanaz (acteur)
Forensisch antropoloog Dr. Temperance 'Bones' Brennan, FBI-agent Seeley Booth en hun teams lossen bizarre moordzaken op.
Bevat
Disc 1 The memories in the shallow grave ; The hot dog in the competition ; The prince in the plastic ; The male in the mail (Afl. 1-4)
Disc 2 The twist in the twister ; The crack in the code ; The prisoner in the pipe ; The bump in the road (Afl. 5-8)
Disc 3 The don't in the do ; The warrior in the wuss ; The family in the feud ; The suit on the set (Afl. 9-12)
Disc 4 The past in the present (Afl. 13)
Titel
Bones. Seizoen 7
Acteur
Emily Deschanel David Boreanaz
Taal
Engels
Uitgever
Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2013
4 dvd-video's
Speelduur
557 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
EAN
8712626072126

Besprekingen

De Amerikaanse serie 'Bones' is geïnspireerd op het leven en de boeken van forensisch antropologe en thrillerschrijfster Kathy Reichs, die ook meewerkt aan de serie. In 2012 verscheen haar vijftiende boek, 'Bones are forever'. Hoofdpersoon in de serie en de boeken is dr. Temperance 'Bones' Brennan (Emily Deschanel uit Spiderman 2 in haar eerste grote rol), forensisch antropoloog bij een wetenschappelijk instituut in Washington. Haar tegenspeler is FBI-agent Seeley Booth (David Boreanaz uit onder meer de serie Angel). Samen met hun teams lossen ze bizarre moordzaken op, zowel oude als nieuwe zaken. Brennan heeft alcohol- en relatieproblemen en tussen haar en Booth, en tussen hun teams, is vaak onenigheid. De serie zit vol gruwelijke details, maar biedt ook romantiek en (zwarte) humor. In seizoen 7 (2011-2012) is Brennan zwanger van Booth. Ze gaan samenwonen en bereiden zich voor op de komst van de baby. De dvd-set bevat 13 afleveringen en diverse extra's.