Forensisch antropoloog Dr. Temperance 'Bones' Brennan, FBI-agent Seeley Booth en hun teams lossen bizarre moordzaken op.
Bevat
Dvd 1 The future in the past ; The partners in the divorce ; The gunk in the garage ; The tiger in the tail
Dvd 2 The method in the madness ; The patriot in the purgatory ; The bod in the pod ; The but in the joke
Dvd 3 The ghost in the machine ; The diamond in the rough ; The archaeologist in the cocoon ; The corpse in the canopy
Dvd 4 The twist in the plot ; The doll in the derby ; The shot in the dark ; The friend in need
Dvd 5 The fact in the fiction ; The survivor in the soap ; The doom in the gloom ; The blood from the stones
Dvd 6 The maiden in the mushrooms ; The party in the pants ; The pathos in the pathogens ; The secret in the siege
Titel
Bones. Seizoen 8
Acteur
Emily Deschanel David Boreanaz
Taal
Engels
Uitgever
Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2014
6 dvd-video's
Speelduur
ca. 1008 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
EAN
8712626073185

Besprekingen

De Amerikaanse serie 'Bones' is geïnspireerd op het leven en de boeken van forensisch antropologe en thrillerschrijfster Kathy Reichs, die ook meewerkt aan de serie. In 2013 verscheen haar zestiende boek, 'Bones of the lost'*. Hoofdpersoon in de serie en de boeken is dr. Temperance 'Bones' Brennan (Emily Deschanel), forensisch antropoloog bij een wetenschappelijk instituut in Washington. Haar tegenspeler is FBI-agent Seeley Booth (David Boreanaz). Samen met hun teams lossen ze bizarre moordzaken op, zowel oude als nieuwe zaken. Brennan heeft alcohol- en relatieproblemen en tussen haar en Booth, en tussen hun teams, is vaak onenigheid. De serie zit vol gruwelijke details, maar biedt ook romantiek en (zwarte) humor. In seizoen 8 (2012-2013) wonen Brennan en Booth samen en hebben een babydochter. Als gevolg van de manipulaties van hacker Christopher Pelant (Andrew Leeds) wordt Brennan beschuldigd van moord. Om tijd te winnen duikt ze onder. Uitgezonden door RTL4. De dvd-set bevat 24 afle…Lees verder

Over Emily Deschanel

CC BY 2.0 - Foto van/door Flickr user RavenU

Emily Erin Deschanel (Los Angeles, 11 oktober 1976) is een Amerikaanse actrice.

Haar ouders zijn Caleb Deschanel, een cameraman en Academy Award-nominee, en Mary Jo Weir, een actrice. Ze heeft één zus, Zooey Deschanel. Haar grootvader van vaders kant was van Franse afkomst. Ze heeft tevens Ierse voorouders. Deschanel is afgestudeerd aan Boston University.

Ze maakte haar debuut op het witte scherm in 1994, in de film It Could Happen to You. Sindsdien is de erkenning voor haar als actrice gegroeid, en in oktober 2004 werd ze door Interview Magazine gekozen tot een van de zes actrices om naar uit te kijken.

Naast het spelen in films heeft Deschanel ook enkele keren een gastrol gehad in televisieseries als Crossing Jordan en Law & Order: Special Victims Unit. Anno 2005 speelt Deschanel de hoofdrol in de FOX-serie Bones, als forensisch antropoloog Temperance Brennan. Haar personage is gebaseerd op dat van de echte antropoloog Kathy Re…Lees verder op Wikipedia