Game
Meertalig

Hitman 2

Hitman 2

Platform:
Hitman 2 biedt eindeloze interactiemogelijkheden en vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Spelers hebben hierbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealthtechnieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor een unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.
Titel
Hitman 2
Taal
Meertalig, Engels, Frans
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2018
1 blu-ray
Systeemvereisten
1 player ; network players 2 Playstation®Plus subscription required ; 50 GB minimum ; Dualshock®4 vibration function ; HD video output 720P-1080i-1080P ; PS4 remote play supported ; PS4 Pro Enhanced
EAN
5051888235973

Besprekingen

De gameserie Hitman draait om een huurmoordenaar die de codenaam 47 draagt, naar de barcode die sinds zijn jeugd achterop zijn hoofd getatoeëerd is. Het spel laat de speler toe vrij te bepalen hoe hij agent 47 de opgelegde moorden laat uitvoeren, ofwel heel sluw, met behulp van vermommingen en verdoving, ofwel als een massamoordenaar, die iedereen die zijn weg kruist neerschiet. Agent 47 komt op zijn missies in zes verschillende locaties terecht, van een bruisende stad tot een duister oerwoud. Nieuw in dit deel is het speeltype Sniper Assassin-modus, waarmee spelers voor het eerst samen (online) kunnen spelen om gezamenlijk hun doelwitten uit te schakelen.