E-boek
Nederlands

De vreemde bekende

Jane Casey (auteur), Caecile de Hoog (vertaler), Noor Koch (vertaler)
Drie vrouwen zijn gewurgd in de geborgenheid van hun eigen huis. Er lijkt een sadistische moordenaar aan het werk die de vrouwen gekend moeten hebben, want in geen van de gevallen zijn inbraaksporen gevonden. Dit is vooralsnog het enige aanknopingspunt voor Maeve Kerrigan in haar onderzoek. Steeds meer informatie wijst naar een zeer onwaarschijnlijke dader: haar eigen collega Josh Derwent. Aanvank
Titel
De vreemde bekende
Auteur
Jane Casey
Vertaler
Caecile de Hoog Noor Koch
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The stranger you know
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Ambo/Anthos B.V., 2014
ISBN
9789041425188
CloudLibrary
3ku4489

Andere formaten:

Over Jane Casey

Jane Casey (Dublin, 1977) is een Ierse auteur van thrillers.

Biografie

Jane Casey werd geboren in Dublin en studeerde letterkunde aan Trinity College en later aan de universiteit van Oxford. Ze werkt momenteel als redacteur bij een uitgeverij in Engeland en woont met haar echtgenoot, een strafrechtadvocaat, in Londen.

Bibliografie

  • Spoorloos (2011)
  • The Killing Kind (2021)

Maeve Kerrigan-serie

  1. The Burning (2010) vertaling: Brandbaar (2012)
  2. The Reckoning (2011) vertaling: Vergelding (2012)
  3. The Last Girl (2012) vertaling: De laatste dochter (2013)
  4. The Stranger You Know (2013) vertaling: De vreemde bekende (2014)
  5. The Kill (2014) vertaling: De jacht
  6. After the Fire (2015) vertal…Lees verder op Wikipedia

Suggesties