E-boek
Nederlands
Kort verhaal. Op een bitterkoude nieuwjaarsdag krijgt rechercheur Valerie Wade melding van de vermissing van Colin Lytton. In eerste instantie gaat ze niet van het ergste uit, maar dat verandert naarmate ze meer over het leven van Lytton te weten komt.
Titel
Koelbloedig
Auteur
Jane Casey
Vertaler
Iris Van der Blom
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Cold blood
Uitgever
Amsterdam: Anthos, 2012
1 digitaal bestand
ISBN
9789041426222
CloudLibrary
3kuz289

Over Jane Casey

Jane Casey (Dublin, 1977) is een Ierse auteur van thrillers.

Biografie

Jane Casey werd geboren in Dublin en studeerde letterkunde aan Trinity College en later aan de universiteit van Oxford. Ze werkt momenteel als redacteur bij een uitgeverij in Engeland en woont met haar echtgenoot, een strafrechtadvocaat, in Londen.

Bibliografie

  • Spoorloos (2011)
  • The Killing Kind (2021)

Maeve Kerrigan-serie

  1. The Burning (2010) vertaling: Brandbaar (2012)
  2. The Reckoning (2011) vertaling: Vergelding (2012)
  3. The Last Girl (2012) vertaling: De laatste dochter (2013)
  4. The Stranger You Know (2013) vertaling: De vreemde bekende (2014)
  5. The Kill (2014) vertaling: De jacht
  6. After the Fire (2015) vertal…Lees verder op Wikipedia