Dvd
Engels

Kidding. Seizoen 1

Jim Carrey (acteur)
Jeff Piccirillo is al dertig jaar presentator van de succesvolle kleuterserie ‘Mr. Pickles' Puppet Time’. Na het overlijden van zijn zoon verandert zijn leven in een chaos.
Titel
Kidding. Seizoen 1
Acteur
Jim Carrey
Taal
Engels
Uitgever
Showtime Entertainment, [2019]
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2018
Speelduur
ca. 4 uur 38 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Engels voor slechthorenden
EAN
5053083189082

Besprekingen

Tragikomische serie met in de hoofdrol Jim Carrey (Dark crimes ; Yes man). Jeff Piccirillo is al dertig jaar de presentator van de kleuterserie ‘Mr. Pickles' Puppet Time’. Jeffs vader Seb (Frank Langella) is de executive producer van de show, zijn zus Deirdre (Catherine Keener) is de poppenmaker. Een aantal maanden geleden is een van Jeffs tweelingzoons overleden bij een auto-ongeluk, daardoor is hij vervreemdt van de overgebleven zoon Will (Cole Allen) en is hij gescheiden van zijn vrouw Jill (Judy Greer). Jeff probeert de relatie met zijn familie te verbeteren en aan zijn nieuwe leven te wennen. Om zijn verdriet te verwerken wil hij het onderwerp ‘verlies en verdriet’ in zijn show inbrengen, maar de producenten zijn bang dat dit ten koste zal gaan van het imago en de inkomsten van de succesvolle show. Rotten Tomatoes (rottentomatoes.com) geeft een score van 76% ‘fresh’: ‘Fans of Jim Carrey's slapstick may be disappointed, but other viewers may find a surprisingly poignant examinatio…Lees verder

Over Jim Carrey

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Ian Smith from London, England

James Eugene (Jim) Carrey (Newmarket (Canada), 17 januari 1962) is een Canadees-Amerikaans acteur. Hij staat bekend om zijn gelaatsuitdrukkingen, beschreven als 'van elastiek'. Hij won meer dan veertig filmprijzen, waaronder Golden Globes voor zowel The Truman Show als Man on the Moon.

Biografie

Carrey is de jongste van vier kinderen van Percy en Kathleen Carrey. Hij trad als kind al op voor iedereen die wilde kijken. Op tienjarige leeftijd stuurde hij zijn curriculum vitae naar de Carol Burnett-show en op de middelbare school mocht hij elke dag aan het eind van de lessen tien minuten optreden, op voorwaarde dat hij de rest van de dag zijn gemak hield. Zijn familie leidde geen welvarend bestaan. Om bij te dragen werkte Carrey als tiener na schooltijd in de Titan Wheels-fabriek in Scarborough. Daarna woonde de familie enige tijd in een Volkswagen camper.

Toen Carrey zestien was, stopte hij met school e…Lees verder op Wikipedia