Game
Meertalig

Lego city undercover

Lego city undercover

Platform:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Stap in de schoenen van Chase McCain, een undercover-agent die een einde wil maken aan de misdaadgolf die LEGO City teistert door supercrimineel Rex Fury achter tralies te stoppen!
Titel
Lego city undercover
Taal
Meertalig, Nederlands, Frans
Parallelle titel
City undercover
Uitgever
Burbank: Warner Bros. Interactive Entertainment, © 2017
1 blu-ray + mini guidebook
Systeemvereisten
1-2 players; 19.5GB minimum; Dualshock®4 vibration function; HD video output 720P, 1080i, 1080P; PS4 remote play supported; PS4™pro enhanced
Aantekening
Met Nederlandse stemmen en ondertiteling; avec des voix et textes en français
EAN
5051888228470

Besprekingen

Opnieuw een deel in de serie Lego-games. Ditmaal neem je als speler de rol op van politieagent Chase McCain. Rex Fury is een slechterik die achter de tralies gezet moet worden. Om Rex en zijn bende op te rollen moet Chase undercover gaan. Hij heeft verschillende kostuums om aan te trekken, met elk eigen mogelijkheden om Rex op te sporen. Geheel in het thema Lego City. Het doel van het spel is bij elke game uit de Legoserie gelijk: schieten en slaan op alles wat los en vast zit om zoveel mogelijk blokjes/studs binnen te halen. Tevens zijn er karakters met specifieke eigenschappen, zijn er tal van puzzels op te lossen en is de replaywaarde zeer hoog door alle elementen die te verzamelen zijn. Dit samen met de aantrekkelijke omgeving en de soms hilarische situaties, maakt het dat dit een zeer aangenaam spel is. Nederlands ondertiteld. Voor heel wat uurtjes speelplezier. Voor de jonge fans zeker een aanrader.