Game
Meertalig

Lego worlds

Lego worlds

Platform:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Genre:
Beleef samen met je vrienden creatieve avonturen in een open wereld en verken een Lego-universum, ontdek alles en maak je eigen wereld.
Extra onderwerp
Nintendo Switch
Titel
Lego worlds
Taal
Meertalig, Nederlands, Frans
Uitgever
Burbank: Warner Bros. Interactive Entertainment, © 2017
1 Switch-geheugenkaart + boekje
Systeemvereisten
1-2 spelers; Pro-controller ondersteund, elke speler heeft één Joy-Con-controller nodig
Aantekening
Spel en instructies in het Nederlands en Frans Spel in het Nederlands en Frans ; software in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Nederlands, Deens, Noors, Zweeds, Portugees, Russisch, Pools, Tsjechisch, Hongaars, Arabisch, Chinees, Turks, Japans, Koreaans
EAN
5051888229095

Besprekingen

Wie ooit gespeeld heeft met de gekleurde blokjes, kan nu zijn of haar hart ophalen met ‘Lego worlds’. De game is een open wereld waarin je alles wat je kunt bedenken kan bouwen. Van grote bergen, gebouwen tot tropische eilanden. Je kan verschillende voertuigen, dieren en karakters gebruiken om je wereld tot leven te wekken. Er zijn bestaande Lego-thema’s beschikbaar, maar je kan ook zelf werelden en personages aanpassen. Tijdens het spelen zijn verschillende opdrachten te voltooien om nieuwe steentjes te verzamelen. Jordan van Andel/IGN.com vindt dat vooral de goede Lego-sfeer is blijven hangen: ‘Het lijkt echt of je Lego-stenen tot leven zijn gekomen in de open wereld. De manier hoe dieren en poppetjes bewegen, en de wereld die gebouwd is van steentjes verdienen een grote duim omhoog. Ondanks dat er overduidelijk inspiratie is gehaald uit Minecraft voelt dit echt als een Lego-game.’ Erg vermakelijk spel voor heel wat uurtjes spelplezier, vanaf ca. 9 jaar.