Dvd
Engels

Castle. Het complete vijfde seizoen

Nathan Fillion (acteur), Stana Katic (acteur), Susan Sullivan (acteur)
Richard Castle, een schrijver van populaire misdaadboeken werkt samen met rechercheur Kate Beckett van de politie van New York.
Titel
Castle. Het complete vijfde seizoen
Acteur
Nathan Fillion Stana Katic Susan Sullivan Jon Huertas Molly Quinn Seamus Dever Tamala Jones
Taal
Engels
Uitgever
Buena Vista Home Entertainment, 2013
6 dvd-video's
Speelduur
ca. 990 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Engels voor slechthorenden
EAN
8717418414245

Besprekingen

Seizoen 5 (2012-2013) van de Amerikaanse politieserie met als hoofdpersoon Rick Castle, schrijver van populaire misdaadboeken. Via zijn relaties heeft hij het gedaan gekregen dat hij de politie van New York mag assisteren en zo hoopt hij inspiratie op te doen voor een nieuwe reeks boeken. Rechercheur Kate Beckett, in alles zijn tegenpool, kan zijn bemoeienis niet altijd waarderen. Inmiddels hebben de twee elkaar in de liefde gevonden, maar dat houden ze nog verborgen voor hun collega's. Nu moeten ze samen de moordenaar van Beckett's moeder opsporen, een groot complot ontrafelen en een rituele moord oplossen en zorgen Castle's tienerdochter en inwonende moeder weer voor verwikkelingen. In de hoofdrollen Nathan Fillion (Serenity; Desperate housewifes) en Stana Katic (The librarian III). Bonnie Voet (humo.be): ''Castle' mag dan niet uitblinken in originaliteit ― ook in 'The Mentalist', 'Medium', 'Numb3rs' en 'Bones' slaagt de politie er niet in misdadigers te klissen zonder hulp van buit…Lees verder

Over Nathan Fillion

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Nathan Christopher Fillion (Edmonton, 27 maart 1971) is een Canadese acteur. Hij won in zowel 2012 als 2013 de People's Choice Award voor favoriete acteur in een dramaserie voor zijn rol als Richard 'Rick' Castle in Castle.

Biografie

Leven

Fillion is een zoon van Cookie en Bob Fillion (beiden leraar Engels). Hij heeft een oudere broer, Jeff, en studeerde aan de Concordia University of Alberta en de University of Alberta.

Carrière

Nadat hij in verschillende theatershows, televisie- en filmproducties werkte (onder andere theatersport met Rapid Fire Theatre en de improvisatiesoap Die-Nasty, verhuisde Fillion in 1994 naar New York. Daar speelde hij in de soapserie One Life to Live als Joey Buchanan. In 1996 werd hij hiervoor genomineerd voor een Emmy Award in de categorie Outstanding Younger Act…Lees verder op Wikipedia

Suggesties