Dvd Engels

Lego DC superhero girls : brain drain

Todd Grimes (regisseur), Michael A. Levine (componist)

Lego DC superhero girls : brain drain

Todd Grimes (regisseur), Michael A. Levine (componist)
  • Vanaf 6-8 jaar
Genre:
Supergirl, Wonder Woman, Batgirl, Harley Quinn en Bumblebee zijn leerlingen op de superheldenschool. Iemand met een kwaadaardig plan heeft hun herinneringen gestolen. Vanaf ca. 7 jaar.
Onderwerp
Superhelden
Titel
Lego DC superhero girls : brain drain
Regisseur
Todd Grimes
Componist
Michael A. Levine
Taal
Engels
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2017
1 dvd-video
Speelduur
72 min.
Aantekening
Taalkeuze: Frans, Engels, Duits, Spaans, Noors, Zweeds, Fins, Deens Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Noors, Zweeds, Deens, Ijslands
EAN
5051888227466

Besprekingen

Amerikaanse animatiefilm in Lego-stijl, gebaseerd op de DC Super Hero Girls franchise. De avonturen spelen zich af op en rond Super Hero High School, waar jonge superhelden, zowel vrouwen als mannen, hun opleiding krijgen en moeten zien om te gaan met hun speciale krachten. Hoofdpersonen zijn de vriendinnen Supergirl, Wonder Woman, Batgirl, Bumblebee en Katana die ontdekken dat ze zich niets meer kunnen herinneren van hun maandag op school, maar dat ze klaarblijkelijk veel ophef veroorzaakten. Ze gaan op onderzoek om uit te vinden wie hun herinneringen heeft gestolen en welk misdadig plan daar achter zit. De nadruk ligt op actie, samenwerken en girlpower, met humor gebracht. Bij de film hoort ook veel speelgoed. Vanaf ca. 7 jaar.