Dvd
Engels

CSI. Seizoen acht, Afl. 8.1-8.8

William Petersen (acteur), Marg Helgenberger (acteur)
Het Crime Scene Investigation (CSI) team beschikt over gespecialiseerde kennis en heeft toegang tot complexe technische en wetenschappelijke methodes om een moordenaar te ontmaskeren
Bevat
Disc 1 Dead doll ; A la cart ; Go to hell (Afl. 8.1-8.3)
Disc 2 The case of the cross-dressing carp ; The chick chop flick shop ; Who & what (Afl. 8.4-8.6)
Disc 3 Goodbye & good luck ; You kill me (Afl. 8.7-8.8)
Titel
CSI. Seizoen acht, Afl. 8.1-8.8
Acteur
William Petersen Marg Helgenberger
Taal
Engels
Parallele titel
CSI
Uitgever
Dutch Filmworks, 2008
3 dvd-video's + tekstboekje
Speelduur
400 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8714025512456

Besprekingen

Achtste seizoen, aflevering 1 t/m 8, van de zeer populaire Amerikaanse televisieserie CSI, Las Vegas. Het gespecialiseerde team van forensisch detectives van Crime Scene Investigation in Las Vegas is altijd onmiddellijk ter plekke wanneer een misdaad gepleegd is. Alleen zij hebben de gespecialiseerde kennis en toegang tot complexe technische en wetenschappelijke methodes om een dader te ontmaskeren. Bevat o.a.: Dead doll, A la cart, Go to hell.

Over William Petersen

CC BY 3.0 - Foto van/door Shane Saunders

William Louis Petersen (Evanston, 21 februari 1953) is een Amerikaanse acteur. Van 2000 tot begin 2009 speelde hij de rol van Gil Grissom in de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation.

Levensloop

Petersen bracht zijn middelbareschooltijd door aan de Bishop Kelly High School in Boise, Idaho, en ontdekte zijn acteertalent tijdens zijn studie aan de Idaho State University, waar hij een football-studiebeurs had.

Hij sloot zich aan bij de Steppenwolf Theatre Company, die overigens opgericht werd door Gary Sinise, bekend van CSI: NY. Verder speelde hij in een aantal regionale producties, waaronder A Streetcar Named Desire.

Zijn filmcarrière begon met een klein rolletje in de film Thief uit 1981. Later zou hij een rol in de film Platoon hebben afgeslagen omdat het weinig betaalde en hij geen zin had om wekenlang trainingen op de Filipijnen te volgen. In plaats daarvan speelde hij …Lees verder op Wikipedia