IBL

Via IBL kan je materialen die niet aanwezig zijn in de collectie van onze bibliotheek, laten overkomen uit een andere openbare bibliotheek. Deze dienst kost 4,00 euro.

OPGELET Het is momenteel niet mogelijk om IBL aan te vragen, omwille van overschakeling naar een nieuw bibliotheeksysteem. Vanaf 20 oktober 2021 zal IBL weer beschikbaar zijn.

Ben je op zoek naar een materiaal (boek, cd, dvd) dat niet in onze collectie zit, dan kan je een IBL-aanvraag doen. De kostprijs is 4,00 euro per aanvraag en wordt alleen aangerekend als het gevraagde materiaal effectief geleverd wordt. IBL-materialen mag je 4 weken houden en kunnen niet verlengd worden. Hou er rekening mee dat het tot 2 weken kan duren vooraleer het gevraagde materiaal kan afgehaald worden.

Let op: sommige bibliotheken lenen geen werken uit die jonger zijn dan 2 jaar. Ben je op zoek naar een recenter materiaal, dan kan je een aankoopsuggestie doen.

Je kan je IBL-aanvraag doen aan de infobalie in de bibliotheek. Kunnen wij het gevraagde materiaal niet leveren dan brengen we je hiervan op de hoogte en worden er geen kosten aangerekend. Kom je gereserveerde werk ook zo snel mogelijk halen (binnen de twee weken)