De afhaalbib groeit!

De Lierse bib breidt maandag 18/5 haar diensten uit! Je mag helaas nog niet zelf komen kiezen maar wij zorgen er achter gesloten deuren voor dat je zo veel mogelijk van onze dienstverlening gebruik kan maken.

We gaan nog niet open maar breiden onze diensten uit

 Waarvoor kan je bij ons terecht?

  •  AFHAALBIB - ook op zaterdag en 10 ipv 4 titels

Weet je wat je graag uit onze collectie opvraagt en heb je in de catalogus gekeken of het beschikbaar is? Vul dan dit formulier in en we zetten het voor je klaar!

  •  (GEZINS)PAKKETTEN 

Heb je geen idee waar te beginnen zoeken in onze collectie maar heb je wel bepaalde interesses of is het speciaal voor je kind(eren)? Vraag dan een pakket materialen aan (max.10) door ons samengesteld. Vul hier een aantal gegevens in en wij gaan voor je aan de slag!

  •  COMPUTER OP AFSPRAAK

Dringend een computer of een printer nodig? Dan kan je op afspraak weer in de bib terecht. Kijk hier voor de voorwaarden en hoe te reserveren.

  •  NIEUWE LEDEN

Ben je nog geen lid maar wil je graag van onze diensten gebruik maken? Schrijf je online in. Kijk hier voor de voorwaarden.

  •  INLEVERSCHUIF OPEN  7/7

Uiteraard kan je nog steeds je materialen via onze inleverschuif binnenbrengen op elke moment van de dag. Lees hier meer over hoe we alles verwerken in coronatijd.