Verhuur van lokalen

Vergader- en leslokalen

Op de eerste verdieping van het Leescafé bevinden zich 5 lokalen die geschikt zijn voor een vergadering of vorming. Deze lokalen zijn te huur per dagdeel, volgens de bepalingen van het huishoudelijk reglement en na reservatie (minstens 2 weken op voorhand). De lokalen zijn niet beschikbaar in het weekend.

Het huishoudelijk reglement kan je hier raadplegen.

Het tariefreglement kan je hier raadplegen.

 

In elk lokaal is er een witbord / projectiescherm voorzien. In elk lokaal, met uitzondering van Bérenice, is een beamer aanwezig. De beamers zijn voorzien van een VGA-kabel. Huurders met een MacBook moeten zelf een tussenstukje voorzien.

Om gebruik te maken van het draadloos internet moet je inloggen op de Wifi van het Leescafé en de voorwaarden op het startscherm goedkeuren.

Voor een lezing of concert is de Colibrantzaal meer geschikt. Voor de Colibrantzaal kan je volgende materialen gratis aanwezig: beamer, projectiescherm  en micro (geen muziek). Er is ook een piano beschikbaar. De huurder is zelf verantwoordelijk voor het stemmen en goed gebruik van dit instrument.

Contacteer de uitbater van het Leescafé vzw Werkmmaat voor vragen rond catering en drank. Opgelet !  voor cateringaanvragen buiten de openingsuren, minstens een maand op voorhand aanvragen aub.

Contact voor catering:

0485 344 050

03 490 40 76

leescafe@werkmmaat.be

Werkadres: Leescafé Lier - Deensestraat 6│Spelen in Lier – Netelaan 4 | B-2500 Lier

Postadres: Luchthavenlei-7A│B-2100-Deurne

Bekijk hier de verschillende vergaderlokalen.

Bekijk hier de Colibrantkapel.