Volwassenen

Online leren met de bib

leren computer

Met je bibliotheekaccount heb je nu ook toegang tot een online leerplatform. Kies uit meer dan 30 gratis cursussen of webinars. Bepaal zelf waar en wanneer je bijleert!

Leestipper

Op zoek naar een goed boek? Leden van de bib kunnen vanaf nu terecht bij Mijn Leestipper voor persoonlijke leestips uit de fictiecollectie.

Zadenbib

Je kan niet enkel terecht in de Lierse bib voor leesvoer maar ook voor zaaigoed! Ontdek onze zadenbib waar je zaden kan uitlenen en binnenbrengen.

Bib aan Huis

bib aan huis logo

Lees jij graag, maar raak je niet op eigen kracht in de Bib? Maak dan gebruik van onze bib aan huis service waarbij de bibliotheek gratis naar je toe komt!

Formulierenhulp

formulieren rekenmachine handen

Ben je de weg kwijt in je administratie, moeite met de digitale vooruitgang of begrijp je de inhoud van een brief niet helemaal? Voor al deze vragen kan je gratis terecht bij FormuLIERenhulp, een samenwerking tussen de stad en het OCMW van Lier en de vzw Mondiale Werken. Lees hier hoe het werkt en waar je terecht kan!

Hulp nodig bij ontlenen online e-boeken?

KOBO lezen

Raak je niet wijs uit het online ontlenen van e-boeken via Cloudlibrary? Loopt het programma steeds vast of krijg je geen boeken van je pc naar je tablet? Vraag dan raad aan een bibliotheekmedewerker tijdens een  persoonlijke afspraak. Schrijf je hier in en wij contacteren je verder! TIP: Neem zeker je toestel mee (tablet en eventueel laptop).

Nieuw in de bib!